Ízelítő

KIállítási hírek

Balassagyarmat CAC 2011

A hétvégén augusztus 14 -én Balassagyarmaton vettünk részt egy CAC kiállításon. Tulajdonképpen az volt az első kiállításunk ebben az évben. Ami tekintve, hogy augusztus van, nem túl nagy aktivitást jelent. Összesen hat uszkár volt nevezve. A bíró Bánhidi Pálné volt. Aki megadta a kit1, CAC és HFGY címeket is. De igazán annak örültem, hogy a Díva bátran határozottan ment. Szépen mutatta magát és nyoma sem volt  a korábbi félelmeinek. Ezután már bátrabban mennék vele  a kiállításokra, mert teljesen levetkőzte a félelmét. Jó élményekkel tértünk haza.

Tiszafüred MKSZ MABOX CAC

Sziasztok.

2010 május 15-én egy nagyon eredményes kiállításon voltunk Tiszafüreden. Mivel nincs messze, nem sok kutya szokott lenni és NAGYON JÓ HANGULATÚ KIÁLLÍTÁSOK vannak szívesen megyünk oda.. Most is jó hangulatú kiállítás volt és megérte elmenni.Csak a Divaval voltunk mert a többinek már nem kell MKSZ cím így nem is visszük őket kiállításra. Mert mi csak oda megyünk ahova fontos. Vagy mert kellenek a címek, vagy mert szeretjük. Vagyis nem nyúzzuk a kutyákat feleslegesen.

A kiállítás nem várt sikereket hozott. Összesen 165 kutya volt nevezve a katalógus szerint. Szűcs Imréné  bírónő nagyon jókat írt a Divaról. Aki a BIS-ben megnyerte a IX-es  fajtacsoportot. Pedig akkor már jól esett az eső ami nem éppen a "szőrös" fajtáknak való. Aztán minden képzeletünket felülmúlva Res. Bis is lett a még mindig szakadó esőben. Vagyis a kiállítás második legszebb kutyája lett.

Nagyszerű emlékekkel  serlegekkel és egy zsák táppal tértünk tehát haza.

Köszönjük !!!!

Képek itt

Salgótarján CAC 2010

Jó napot kívánok.


2010 május 9-én Salgótarjánban CAC kiállításon vettünk részt. Az Arwennek még egy CAC kellett a MEOE Grandchampionhoz. Meg vittük a Hajnalt is. Szerencsére jó napos, bár felhőátvonulásokkal tarkított idő volt. A bíró szokatlan módon Miklós Levente volt. Nagyon korrekten bírált. Az összesen nevezett 6 uszkárt is. Az Arwennak minden címet kiadott. Így Kit1, CAC, HFGY lett. Ezzel megvan a Hungária Garandchampion címe.Vele be is fejezzük a kiállításokat. Csilla szép rövidre le is nyírta vasárnap a szőrét. Majd még elvisszük egy külföldi CACIB-ra is az Interchampionhoz. Mert hiába van meg neki a négy CACIB, sajnos csak két országból. De már csak jövőre.
Hajnal is megkapott minden címet. Pedig a bíró úr nagyon szigorú volt. Az öt agárból mely ugyanennyi osztályba volt nevezve csak a Champion szukának (Hajnal) és a Champion kannak adta ki a címet. Vagyis a Hajnal Kit1 és CAC lett. A Hfgy-t a kan vitte el. Ez is szép eredmény mert volt ott minősítetlen és "jót" kapott agár is.

 

TKOK CAC 2010

Hello mindenki.

Régen hallattam magunkról ezen a blogon. Ez lehet, hogy jó is mert nem történt semmi különös dolog. De most, hogy eljött  a tavasz mi is elemntünk egy kiállításra. Budapesten a Népligetben volt az MKSZ évadnyitó kiállítása. Jó időben szokásos jó hangulatban zajlott  akiállítás. Csak a Dívát vittük magunkkal, mert többinek már nem kell semilyen cím. Szűcs Imréné bírónő ki is adott neki minden címet.
 
Ipoly-Széli Diva, kit1,CAC, Hfgy: